OM UNFADE.DK

Vi udgav i de tidlige 90’ere vores første sort-hvide graffiti fanzines og blot nogle få år senere blev den første spraydåse, særligt udviklet til graffitikunst, lanceret. Meget er sket siden da og i dag eksisterer der på markedet en bred vifte af produkter og brands, som specialiserer sig i netop graffiti og street art.

I 2018 startede vi Unfade.dk med et mål om at blive Danmarks bedste butik for salg af graffiti og street art-tilbehør. Alle der arbejder i Unfade.dk har dybe rødder i graffitiverden og stor erfaring med produkterne vi sælger. I vores sortiment vil man kunne finde både internationale tusch-brands såsom Loop, Grog, Posca og Stylefile, men også fanzines fra selvstændige udgivere og eksklusive kunstværker fra kunstnerens egen hånd.

Udover det udgiver vi stadig den dag i dag fanzines og bøger – internettet er skønt og Instagram er sjovt, men intet slår et godt gammeldags papir zine! Du vil kunne finde en oversigt over alle vores publikationer i vores “Bøger og Magasiner” sektion.