Privatlivspolitik

Tak fordi du besøger Unfade.dk / Unfade en underafdeling af All You See Aps CVR: 37034843. For at tilbyde dig den bedste service og funktionalitet, bruger vi cookies og indsamler data om vores besøgende/brugere.

Vi bekymrer os om dit privatliv, og derfor kan du læse om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger her. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information om vores privatlivspolitik,
er du velkommen til at kontakte os.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med at de husker indstillinger, målretter annoncer mm. Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem men nogle af cookies er nødvendige for fuldt ud at kunne bruge vores websted. Cookie indstillinger

Guides til sletning af cookies

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Hvis du kontakter os direkte, kan vi modtage yderligere oplysninger om dig såsom dit navn, e -mail -adresse, telefonnummer, indholdet af meddelelsen og / eller vedhæftede filer, du måtte sende os, og andre oplysninger, du måtte vælge at give.

Formål med opbevaring af oplysninger

Vi anvender den information, vi indsamler, til at understøtte forskellige formål på
hjemmesiden, herunder at:

  • Behandle og levere din ordre
  • Sende servicemeddelelser, som fx information om forsendelse og levering
  • Drifte og vedligeholde vores hjemmeside
  • Forbedre, personalisere og udvide vores hjemmeside
  • Forstå og analysere hvordan vores hjemmeside benyttes
  • Udvikle nye produkter, services og funktionalitet
  • Kommunikere med dig, enten direkte eller gennem en af vores partnere inklusive kundeservice, opdateringer og anden information angående hjemmesiden, og til markedsføring og reklame
  • Opspore og forhindre bedrageri

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

Vi samarbejder med udvalgte og betroede partnere om at levere vores service til dig. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indlejret indhold fra andre websteder

Vores website kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Hvor længe vi gemmer dine oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Dine rettigheder

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde. Henvendelse herom kan ske til: info@unfade.dk. 

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Om os / Kontakt

Websitet ejes og publiceres af:

All You See ApS
Jægersborggade 57
2200 Copenhagen N
Denmark

Email: info@unfade.dk

CVR: 37034843
VAT: DK37034843

Senest revideret: 6.oktober 2021